Facts About ayakkabi shoes Revealed

Wiki Article

Ayakkabının dış yüzeyinde kullanılan one.8 mm kalınlığında yumuşak petek desenli mikrofiber, ayakkabıya nefes alabilirlik ve hafiflik kazandırır. Bu özel malzeme, TPU laminasyon ile kaplanarak ekstra dayanıklılık ve koruma sağlar.

SWOLX SPORT-XR 310, en yüksek güvenlik standartlarını karşılayacak şekilde tasarlanmıştır. EN ISO 20345:2011 S3 SRC sertifikasına sahip olan bu ayakkabı, ayaklarınızı hem mekanik risklere karşı korur hem de rahatlık sağlar.

Tabanı kaymaz ve asit gibi etken maddelere karşı dayanıklıdır. Anti statik özelliğe sahip taban elektrik çarpmalarına karşı koruma direnç sağlamaktadır.

Beden 37Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 38Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 39Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 40Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 41Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 42Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 43Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 44Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 45Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 46Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor two'ci Ayakkabıda Ekstra 300 Tl indirim 1 Adet

Doğru ayakkabı seçimi sayesinde hareket kabiliyetinizi artworkırabilir ve işinizi daha hızlı ve verimli bir şekilde yapabilirsiniz. Ayrıca doğru ayakkabılar, ayak, diz ve bel problemlerini önlemeye yardımcı olarak genel sağlık ve performans üzerinde olumlu bir etki yaratır.

1985 yılında ABD’de kurulan ünlü ayakkabı markası Tommy Hilfiger, kurucusunun advertisementını almıştır. 1993 yılında ilk mağazasını açan ve günümüzde en iyi ayakkabı markaları arasında gösterilen markanın yıllık ortalama 10 milyar dolarlık bir cirosu bulunmaktadır.

"O" standartları, iş ayakkabıları için belirlenmiş olan bir başka kategoridir ve genellikle EN ISO 20347 commonı altında sınıflandırılır.

Sabo terlikleri rahat ve ergonomik yapısı ile  toplumumuz tarafından hemşire ve doktor terliği olarak iş ayakkabısı ankara bilinse de aslında sabo terlikleri herkese hitap etmektedir. Kullanımı kolay hafif ayağı yormayan ağırlıkta cildi tahriş etmeyen ve üstünün delikli olması nedeniyle uzun süre ayakta olarak çalışanların başlıca tercihi olmaktadır.

Amerikan Guysşeli bir şirket olan Vans, son dönemde ortaya çıkardığı kaykay ayakkabıları da ciddi bir kitleye ulaşmıştır.

Bu ayakkabıların içinde Converse ve Jordan ayakkabılarından başka ayakkabı tavsiye etmem Jordan nin rahatlığını Helloçbir ayakkabıda iş ayakkabısı giyemez raporu örneği bulamadım tek kelime ile mükemmel bir ürün

Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip edebilir veya #entegresafety etiketiyle paylaşabilirsiniz.

Hemşire terlikleri sağlık alanında birçok farklı departmanda kullanıldığı nedeniyle terleme ve neme karşı koruma sağlaması önem taşımaktadır. Sabo hemşire terlikleri delikli yapısı ve taban malzemesinin kalitesi açısından ayakta terleme ve kokma yapmamaktadır. Daha fazla bilgi için Hemşire Terliği kategorisini inceleyiniz. 

KauçBritish isles tabanlarıyla yere sıkıca tutunur ve kaymaları önleyerek sizi güvende tutar. İnşaat ve ağır sanayi işlerinde rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Esnek tasarımı sayesinde ayakkabıyı dilerseniz koşuda da kullanabilirsiniz. ayakkabi es anlamlısı Estetik bir spor ayakkabı duruşu sergileyen modeli günlük kombinlerinizde de değerlendirebilirsiniz.

Bağcıkları doğru şekilde bağlayarak spor çelik burunlu iş ayakkabısı modellerinin üst kısmının su sızıntısını engellemesini sağlayabilirsiniz. Bağcık uzunlukları ve bağcık kalınlıkları farklılık gösteren çelik burunlu iş ayakkabısı alternatifleri, beklentileriniz için uygun ürünleri seçmenizi kolaylaştırır.

Report this wiki page